top of page

DMEP GAAT THE PADELLERS ONDERSTEUNEN BIJ HET REALISEREN VAN HAAR AMBITIEUZE GROEISTRATEGIE


Amsterdam, 4 april 2022 - DM Equity Partners (DMEP) investeert in The Padellers, een Nederlandse exploitant van padelbanen uit Amsterdam. Padel is de snelst groeiende sport van Nederland, en The Padellers is momenteel een van de marktleiders in Nederland. DMEP gaat The Padellers zowel financieel als professioneel helpen haar ambitieuze groeistrategie te realiseren. Daarnaast zullen padellocaties geopend gaan worden

bij locaties van Optisport, wat zal gaan bijdragen aan een verdere groeiversnelling van The Padellers.Philippe Hes (CEO The Padellers): “We hebben een sterke partner gevonden om onze uitbreidingen te gaan realiseren. De sport groeit ontzettend snel en we willen de behoefte aan kwalitatief goede locaties voor onze spelers invullen. De samenwerking met Optisport, een portfolio onderneming van DMEP, zal opschaling mede ondersteunen.”


Bas Smit (Co-Founder The Padellers): ”Het is ons doel om heel Nederland aan het padellen te krijgen en daar werken we keihard aan. Het is mijn persoonlijke droom om met onze The Padellers Academy de nieuwe Frenkie de Jong van de padel sport op te leiden. Daarvoor is het belangrijk dat er in Nederland nog veel meer padelbanen bij gaan komen. Door deze stap kunnen we verder werken aan ons doel om een landelijke keten op te zetten.”


Arjo Stammes (Partner DMEP): ”We zijn enthousiast om samen met The Padellers een marktleider te gaan bouwen. In samenwerking met Optisport moet de komende jaren een snelle groei kunnen worden gerealiseerd.”


De dagelijkse leiding van The Padellers is in handen van Philippe Hes en Floris Dokkum. DMEP zal een adviserende rol krijgen. Dirk-Jan Bakker van Andantino bemiddelde bij de transactie.


Over The Padellers

The Padellers is een initiatief van 4PM Sports en social media icoon Bas Smit. De eerste locatie werd vorig jaar april geopend in Amsterdam. Inmiddels zijn er 4 vestigingen geopend en verwacht The Padellers de komende tijd uit te breiden tot 25 locaties.


Over DM Equity Partners

DM Equity Partners is een investeringsmaatschappij opgericht in 2017 en gevestigd op Schiphol, Amsterdam. DM Equity Partners verstrekt met name groeikapitaal aan kleine en middelgrote ondernemingen in Nederland. Sinds 2017 heeft DM Equity Partners een portefeuille met investeringen opgebouwd van meer dan EUR 500 miljoen.

Comments


bottom of page