top of page

OPTISPORT TROTS OP ZES NIEUWE LOCATIES EN EEN ZWEMSCHOOL


Tilburg/Eindhoven – Optisport mag zich de eigenaar noemen van zes nieuwe locaties en een zwemschool. Met de overname van Hydra Sport B.V. verstevigt Optisport haar positie als marktleider op het gebied van Sport & Leisure. Door de overname van Hydra Sport B.V. mag Optisport zich de trotse eigenaar noemen van zes nieuwe locaties en een zwemschool. Hydra is de afgelopen 30 jaar exploitant geweest van zwembaden, sporthallen en multifunctionele accommodaties. Met de komst van deze nieuwe locaties verstevigt Optisport zich als marktleider op het gebied van Sport & Leisure.


Beide partijen zijn blij met deze overname, de locaties van Hydra komen bij Optisport terecht in goede handen. Optisport is al jaren marktleider waardoor de locaties verzekerd zijn van een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. De huidige medewerkers van Hydra worden overgenomen waardoor Optisport veel nieuwe collega’s welkom heet. Het vertrouwde beeld voor de gasten blijft hetzelfde.


Locaties

De nieuwe locaties waar Optisport erg trots op is zijn verdeeld over de provincies Gelderland en Noord-Brabant. Het gaat hierbij om de volgende locaties: Zwembad de Albatros, Zwem- en Sporthal Eikenburg, Ontmoetingscentrum Cromwiel, Sporthuis Reusel, Zwem- en sportcentrum Van Pallandt en Frankenhal Goirle. In de toekomst worden deze locaties voorzien van een Optisport uitstraling, en zullen we kijken waar we de diensten kunnen uitbreiden met het aanbod van Optisport.


Optisport

Optisport is specialist in de exploitatie en het beheer van zwembaden, ijsbanen, sporthallen en multifunctionele sport- en welzijnscentra, maar ook van private voorzieningen als fitnesscentra, indoor speelparadijzen (Avontura) en trampolineparken (Krazy Kangaroo). In de bijna 350 accommodaties verspreid over 80 gemeenten brengen 2.500 Optisport medewerkers jaarlijks 20 miljoen bezoekers in beweging!

Comments


bottom of page